Verhuur van boor- en breekhamers

Ook voor de verhuur van breekhamers en boorhamers bent u bij Oben aan het juiste adres. Ons professioneel team van technici heeft de nodige knowhow en vaardigheden om al onze machines tot in de puntjes te onderhouden. We hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van allerhande machines.

Verhuur van een breekhamer is soms interessanter dan er een te kopen. Vaak hebt u de machine maar tijdelijk nodig en hebt u niet altijd de plaats om ze te stockeren. Bovendien is het ook een pak goedkoper.

Hoe dan ook vindt u bij ons steeds kwalitatieve machines die gebruiksvriendelijk zijn en tot in de puntjes onderhouden. Betrouwbaar materieel dus dat elke klus aankan. Daarnaast kan u ook rekenen op een ruime keuze en een snelle levering. Wil u een grotere machine huren dan kan onze eigen transportdienst die tegen een kleine vergoeding tot bij u brengen, waar ook in België.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over de verhuur van onze breekhamers en boorhamers of kom langs in onze winkel.