Hoe kan ik een bouwmachine of gereedschap huren?

Je wil een bouwmachine of gereedschap huren, maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Wel eigenlijk is dat heel gemakkelijk.

  1. Heb je de machine die je wil huren op onze website gevonden, dan kan je online een aanvraag tot reservatie versturen.
  2. Vervolgens bevestigen wij via e-mail of de machine beschikbaar is gedurende de periode dat jij hem nodig hebt. Check dus zeker de inbox van het e-mailadres dat je opgegeven hebt bij jouw aanvraag. We beantwoorden deze steeds binnen de 24u. Toch nog geen antwoord ontvangen? Dan kan je ons tussen 7u en 18u telefonisch bereiken via het nummer 089 50 27 88.
  3. Als laatste stap dien jij vervolgens de reservatie nog te bevestigen en dan noteren wij het in onze agenda. Simpel, toch?

Moet ik een machine altijd reserveren?

Een machine reserveren raden wij altijd aan. Zeker als je de machine in het weekend nodig hebt. Zo ben je zeker dat deze voor jou beschikbaar zal zijn.

Als je toch niet kan reserveren, dan bel je best even voordat je naar ons komt om te informeren naar de beschikbaarheid van de bouwmachine of het gereedschap. Stel dat het niet op voorraad is, dan kom je niet voor niets tot bij ons.

Wat zijn de huurperiodes waaruit ik kan kiezen?

Voor de huurperiode van jouw machine kan je kiezen uit 5 opties:

  • Een halve dag = 4u
  • Een volledige dag = 24u
  • Een weekend* = vrijdagmiddag afhalen tussen 13u en 18u, maandag terugbrengen tussen 7u en 12u
  • Een week** = verhuurprijs van 5 werkdagen
  • 4 weken = verhuurprijs voor 4 werkweken (20 dagen, max. 160 werkuren)

*Bij machines met een toerenteller gelden de weekendtarieven per 10u werken. Per overuur wordt een supplement van 1/10 aangerekend.

** Toestellen met een teller max. 40 werkuren.

Heb je een bouwmachine of gereedschap nodig voor een langere periode? Stuur dan een mailtje naar marielle@obennv.be en we maken voor jou een prijs op maat.

Ontdek ons volledige assortiment >